Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rocketsima završnica protiv Thundera, vratio se Lillard

Sinoć su Rocketsi na domaćem terenu pobijedili Thundere u uzbudljivoj završnici. Raptorsi su se oporavili nakon teškog poraza i svladali Jazzere. Spursi su se lako obračunali s Nuggetsima u gostima, a Lillard se nakon pet propuštenih utakmica vratio na parket i odigrao je dobru utakmicu u pobjedi nad Lakersima.

Indiana Pacers – Brooklyn Nets 121:109

Nova pobjeda Pacersa, četvrta zaredom. Bili su bolji od Netsa kojima su nanijeli četvrti poraz zaredom. Najbolji u redovima Netsa bio je Myles Turner s 25 poena, 15 skokova i pet blokada. Paul George ubacio je 26 poena, tri dodavanja i tri ukradene. Monstruoznu utakmicu imao Jeff Teague koji je imao 21 poen, 15 dodavanja i sedam skokova. Kod Netsa najbolji je bio Trevor Booker koji je ubacio 16 poena i šest skokova. Brook Lopez je imao 12 poena, šest skokova i tri dodavanja. Bojan Bogdanović je imao lošu šutersku večer, upisao je tri poena uz šut 1-7.

Toronto Raptors – Utah Jazz 101:93

Raptorsi su se oporavili nakon teškog poraza od Spursa i kod kuće su Jazzerima nanijeli drugi poraz zaredom. Najbolji kod domaćina je bio Kyle Lowry koji je ubacio 33 poena, šest skokova, pet dodavanja i tri ukradene. DeMar DeRozan je upisao 23 poena, sedam skokova, dva dodavanja i dvije ukradene. Jonas Valanciunas je imao 18 poena, 13 skokova. Kod gostiju najbolji je bio Rudy Gobert s 15 poena, 16 skokova i tri blokade. Gordon Hayward je imao 16 poena, četiri skoka i dva dodavanja.

Detroit Pistons – Charlotte Hornets 115:114

Uzbudljivo je bilo u Detroitu gdje su Pistonsi uspjeli obraniti domaći teren protiv Hornetsa. Marco Belinelli pred sami kraj utakmice pogodio je šut za pobjedu, ali suci su poništili taj koš zbog isteka vremena. Kod Pistonsa najbolji su bili Tobias Harris s 25 poena, dva skoka. Marcus Morris s 20 poena, deset skokova i tri dodavanja. Reggie Jackson je ubacio 22 poena i 11 dodavanja. Odličnu utakmicu imao je i Boban Marjanović koji je ubacio 15 poena i 19 skokova. Kod Hornetsa najbolji je bio Kemba Walker s 32 poena, sedam skokova i pet dodavanja. Marvin Williams je imao 19 poena, sedam skokova i dva dodavanja.

New Orleans Pelicans – Atlanta Hawks 94:99

Atlanta Hawksi su upisali petu pobjedu zaredom, ovaj put u gostima kod Pelicansa. Najbolji u redovima Hawksa je bio Dennis Schröder s 23 poena, sedam skokova i četiri dodavanja. Paul Millsap je imao 17 poena, deset skokova, četiri dodavanja i dvije ukradene. Kod domaćina najbolji je bio Anthony Davis s 20 koševa, 19 skokova, tri dodavanja, dvije ukradene. Jrue Holiday je imao 18 poena, pet dodavanja.

Houston Rockets – Oklahoma City Thunder 118:116

Uzbudljivu utakmicu odigrali su Rocketsi i Thunderi. Susret za sada dvojice igrača koje kandidiraju za MVP nagradu. Rocketsi su bili bolji nakon što je Nene Hilario 0,7 sekundi prije kraja pogodio dva slobodna. James Harden predvodio je svoju momčad s 26 poena, 12 dodavanja i osam skokova. Nene je ubacio 18 poena i tri skoka. Eric Gordon je imao 22 poena, pet skokova i tri dodavanja. Thunderima nije pomogla ni još jedna fantastična utakmica Russella Westbrooka koji je ubacio 49 poena, uz osam skokova, pet dodavanja i dvije ukradene. Victor Oladipo je upisao 17 poena, sedam skokova i dva dodavanja. Enes Kanter s klupe je dodao 15 poena i 13 skokova.

Dallas Mavericks – Phoenix Suns 95:102

Nekad smo uživali u košarkaškim potezima ovih dvaju momčad. Puno dobrih utakmica odigrao je između ovih rivala, no liga se svake godine mijenja, jedne godine ste na vrhu, dok ste druge na dnu. Sunsi su uspjeli uzeti pobjedu na gostujućem terenu. Eric Bledsoe predvodio je momčad s 26 poena i sedam dodavanja. Devin Booker je imao 22 poena i dva skoka. Kod Mavsa najbolji je bio Deron Williams s 20 poena, šest skokova i četiri dodavanja. Harrison Barnes je ubacio 19 poena, šest skokova i dva dodavanja. Legendarni Dirk Nowitzki je imao 13 poena, sedam skokova i tri dodavanja. Dragan Bender je odigrao 13 minuta, ali bez učinka.

Denver Nuggets – San Antonio Spurs 99:127

Spursi su se u gostima lako obračunali s Nuggetsima. Najbolji kod Spursa je bio LaMarcus Aldridge s 28 poena, četiri skoka. Kawhi Leonard je upisao 24 poena, šest skokova, pet dodavanja. Tony Parker je imao 21 poen, devet dodavanja i tri skoka. Kod Nuggetsa najbolji je bio Nikola Jokić s 19 poena, 11 skokova i pet dodavanja. Danilo Gallinari je ubacio 15 poena, i tri skoka.

Portland Trail Blazers – Los Angeles Lakers 118:109

Nakon propuštenih pet utakmica zbog ozljede gležnja Damian Lillard se vratio. Ubacio je 21 poen uz deset dodavanja i pet skokova. C.J. McCollum je upisao 27 poena, sedam dodavanja i četiri skoka. Mason Plumlee je imao 15 poena, sedam skokova i pet dodavanja. Kod Lakersa najbolji je bio D’Angelo Russell s 22 poena, dva dodavanja, četiri skoka i dvije ukradene. Julius Randle je imao 17 poena, devet skokova i pet dodavanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE