Sunday, December 10, 2023

ZADNJE OBJAVE

Rodman postao trener košarkaške topless-ekipe

Legendarni NBA defenzivac Dennis Rodman vraæa se u košarkaške vode, i to kao trener ekipe Headquarters Gentlemen’s Cluba, poznatoga njujorškoga noænog striperskog kluba.

Isti je odluèio formirati košarkašku ekipu. Zadatak je dobio 50-godišnji Rodman, nekadašnji zloèesti deèko NBA lige, prošle godine inauguriran u Košarkašku kuæu slavnih.

“Ne znam baš puno muškaraca kojima se ne bi svidjelo gledati dobre komade kako trèe izmeðu koševa”, rekao je Rodman otkrivši pritom da je redoviti gost poznatoga noænog kluba veæ punih 30 godina.

Uskoro æe u ulozi menadžera Rodman zapoèeti izbornièki proces. Raspisao je audiciju na kojoj æe tražiti djevojke više od 178 centimetara.

“Što treba za posao? Iskustvo nije naroèito važno. Bitno je samo znati ubaciti loptu u rupu”, slikovito se izrazio kontroverzni košarkaš.

O novom je poslu Rodman, kako je sam priznao, intenzivno sanjao otkad je na televiziji vodio da je formirana prva košarkaška topless-ekipa u SAD-u. Za marketinške potrebe osnovali su je u Rick’s Cabaretu, hjustonskom lancu amerièkih striperskih klubova koji posluje na 23 lokacije u deset velikih amerièkih gradova, i koji je prošle godine uprihodio 83 milijuna dolara. Rick’s je inaèe dostupan javnom trgovanju. Dionice (RICK) su mu izlistane na amerièkoj burzovnoj kuæi NASDAQ, te je jedna od samo dvije amerièke kompanije za odraslu populaciju dostupna na burzi vrijednosnih papira.

Za trenera je angažiran Spud Webb, Rodmanov igraèki suvremenik iz Atlanta Hawksa, jedan od najatraktivnijih zakucavaèa svog vremena premda visok svega 170 centimetara, koji danas radi kao trener Texas Legendsa, momèadi iz Razvojne (NBLD) lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE