Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rodmanu 104 sata društveno korisnog rada i tri godine uvjetno

Bivši NBA as Dennis Rodman (51) osuðen je na 104 sata društveno korisnog rada i tri godine uvjetne zatvorske kazne, jer nije na vrijeme plaæao alimentaciju za svoje dvoje djece.

Peterostruki NBA prvak, èlan Košarkaške kuæe slavnih i jedan od najboljih defenzivaca i skakaèa NBA lige svih vremena, proglašen je krivim po èetiri toèke optužnice za nepoštivanje rokova plaæanja alimentacije u prošloj godini.

Povjerenik vrhovnog suda Orange County savjetovao je Rodmanu da iskoristi svoje sposobnosti i talent kao bivši vrhunski sportaš u korisne svrhe tijekom izdržavanja kazne.

Rodman ima troje djece s dvije razlièite žene. Izvještaji su govorili da nije na vrijeme plaæao alimentaciju za dvoje djece koju ima sa treæom suprugom Michelle Rodman, od koje se rastao 2004. godine.

Rodman je napomenuo da ne zaraðuje koliko u zenitu NBA karijere, ali da još uvijek nastupa u Aziji i Europi, te ”da zaraðuje dovoljno da bi svi bili zadovoljni”.

U zadnje vrijeme se dosta govorilo o njegovom bankrotu i teškoj bolesti, odnosno ovisnosti o alkoholu. Rodman je jedno i drugo demantirao.

Sada živi na Floridi, te planira odraditi kaznu koju mu je izrekao sud u blizini svog doma.

Latest Posts

NE PROPUSTITE