Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Roko Leni Ukiæ novi igraè Bucksa!

Prema pisanju Toronto Stara, hrvatski košarkaški reprezentativac Roko Leni Ukiæ (24) mogao bi sljedeæe sezone igrati u redovima Milwaukee Bucksa.

Navodi se da je na pragu trade izmeðu Bucksa i Raptorsa u kojem bi putem Milwaukeeja otišli Ukiæ i argentinski šuter Carlos Delfino, dok bi prema Torontu krenuo mladi 22-godišnji centar Amir Johnson i 23-godišnji amerièki braniè Sonny Weems.

Zasad nije poznato kada bi dogovor dvaju klubova i službeno trebao biti potvrðen, ali nagaða se, veæ u utorak ili srijedu.

“Hrvatski 24-godišnji playmaker se na trenutke muèio u svojoj rookie sezoni i sa sposobnošæu probijanja suparnièke obrane sa svojim bi vještinama mogao eventualno uspjeti u NBA ligi. Meðutim s Joseom Calderonom i Jarrettom Jackom, koji æe zacementirati prve dvije pozicije razigravaèa u momèadi, Ukiæ je postao potrošna roba”, piše Toronto Star.

Delfino je proveo prošlu sezonu u ruskom Himkiju na posudbi nakon što je ranije igrao sezonu u Torontu i tri u Detroit Pistonsima. Prvotna ideja Raptorsa bila je da ga vrate u svoj roster, ali dolascima Hede Turkoglua, DeMara DeRozana, kao i Marca Belinellija i Jacka, Delfino je takoðer kao i Ukiæ postao suvišan.

Ukiæ je u svoj debitantskoj sezoni u NBA ligi ostvario prosjek od 4.2 koša i 2.1 asistencije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE