Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Roma dovodi razigravaèa Sacramento Kingsa

Talijanska momèad Virtus Roma uspjela je pronaæi NBA pojaèanje. U narednim danima trebao bi im se pridružiti Tyreke Evans, najbolji igraè NBA momèadi Sacramento Kings.

Dogovor izmeðu ovih dviju strana objavljen je danas na službenim internetskim stranicama talijanske momèadi na kojima stoji kako bi tijekom noæi Evans trebao staviti svoj potpis na ugovor. Ugovor æe biti potpisan do kraja sezone, a ukoliko se lockout prekine prije završetka sezone, Evansov ugovor æe se raskinuti i igraè æe se moæi vratiti u Ameriku.

Evans je u NBA ligu došao 2009. godine kada su ga izabrali Kingsi èetvrtim izborom drafta. Odigrao je sjajnu rookie sezonu, imao prosjeke od 20 poena, 5,8 asistencija i 5,3 skoka što mu je donijelo naslov rookie igraèa godine. Svoju drugu godinu muèio se s raznim ozljedama te mu je i statistika bila nešto slabija, no preko ljeta je izjavio kako je potpuno oporavljen i da želi što prije igrati. Takoðer, mnogi su govorili o njegovom napretku u podruèju šuta s poludistance i izvan linije tri poena, što mu je dosad bila slabija strana.

Roma je ovime dobila veliko pojaèanje i sigurno æe tražiti proboj u gornji dio ljestvice talijanske lige. Trenutno se nalaze na 13. poziciji sa tek 3 pobjede u 6 odigranih utakmica.

Latest Posts

NE PROPUSTITE