Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rondo ne treba operaciju, O’Neal ide pod nož

Prošle sezone su košarkaši Boston Celticsa igrali veliki finale NBA lige u kojem su, nakon sedam utakmica, poraženi od Los Angeles Lakersa. Ove sezone je Boston zapeo veæ u konferencijskom polufinalu.

Nakon pet utakmica je bolji od njih bio Miami, a jednim dijelom te serije je Boston imao problema sa svoja dva bitna igraèa, Rajonom Rondom i Jermaineom O’Nealom, koji su vukli ozljede i time umanjili šanse svoje momèadi u ogledima protiv Wadea, Jamesa, Bosha i ostalih.

Rondo je ozlijedio lakat lijeve ruke, ali nakon pretraga je ustanovljeno da neæe biti potrebna operacija kako bi se sanirala ta ozljeda.

“Rondo je genijalac. U zadnjoj utakmici je samo gledao na sat, dok su mu lijeènici pokušavali ublažiti bol. Nije htio ništa piti, nije htio nikakve injekcije, samo je govorio da se mora vratiti na parket”, rekao je šef košarkaških operacija Bostona Danny Ainge.

No, dok je s Rondom situacija dobra, na operaciju æe ipak morati otiæi Jermaine O’Neal, prvi klupski centar. On ima problema s ruènim zglobom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE