Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rondo odlazi u Maverickse

Čelnici Dallas Mavericksa sinoć su objavili da u njihove redove iz Boston Celticsa dolaze razigravač Rajon Rondo i centar Dwight Powell, dok će put Bostona centar Brandan Wright, krilo Jae Crowder, razigravač Jameer Nelson, izbor prve runde na draftu 2015. godine i izbor druge runde na draftu 2016. godine.

29-godišnji Rondo je bez ikakve dileme najveće ime ove razmjene, razigravač koji je cijelu karijeru proveo u dresu Celticsa i u regularnoj sezoni bilježio 11 poena, 8,5 dodavanja, 5 skokova i 2 ukradene lopte. Rondo je u 92 utakmice doigravanja uvijek bio fantastičan, prosječno je zabijao 14,5 poena, uz 9 dodavanja, 6 skokova i 2 ukradene lopte. Igrao je 4 All-Star utakmice, a isto toliko puta je bio u najboljim obrambenim petorkama lige.

Danny Ainge je ovim potezom vjerojatno bacio sjenu na svoj rad u Bostonu, jer za igrača ovakvog kalibra i nije dobio mnogo, a pitanje je kojim će sada putem ići preporod Celticsa. Rondo je čelnicima Mavericksa obećao da će na ljeto produžiti ugovor s klubom i biti njihov igrač na duži period.

Latest Posts

NE PROPUSTITE