Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rondo planira povratak na parket protiv Lakersa

Razigravač Boston Celticsa, Rajon Rondo, odredio je datum svog povratak na terene. U domaćoj utakmici 17. siječnja protiv Los Angeles Lakersa očekuje se njegov nastup nakon duge pauze koju je prouzročila ozljeda ligamenata  desnog koljena.  Rondo je izvan terena još od 28. siječnja prošle godine kada se ozlijedio na utakmici protiv Miami Heata.

“Osjećam da sam spreman, ali još nisam u pravoj formi“, izjavio je Rondo i dodao: “Mogu izaći na parket i pružiti 10 minuta dobre igre. Želim odmah biti produktivan za svoju momčad. Ne želim šepati i vuči se terenom zbog svog fizičkog stanja. To bi štetilo momčadi.”

Iako su se pojavili natpisi da bi Rondo mogao zaigrati i u D-ligi kako bi postigao optimalnu formu, izgleda da od toga neće biti ništa. Uvjeren je neće biti problema pri njegovom povratku na parket.

Njegov povratak iščekuje i suigrač Brandon Bass. Zaista se veselimo njegovom povratku na terene. On je iskusan igrač, ima osvojen naslov i on je jedan od onih igrača koji na terenu sve čini jednostavnijim. U dobrim momčadima ne trebaju svi donositi sve odluke, a Rondo olakša svima igru na terenu, od Hall of Fame igrača pa sve do onima koji ulaze s klupe.”

Boston se trenutno nalazi na 12. mjestu Istočne konferencije i vrlo je izgledno da će, iako se nalaze na slabašnom Istoku, propustiti playoff i boriti se za što višu poziciju na draftu. Celticsi su na omjeru 13-24, a upisali su 7 poraza u nizu i samo jednu pobjedu u posljednjih 11 susreta.  Mnogi su igrači povratkom na terene obnovili svoje ozljede, a ove sezone u NBA ligi na ozljede su posebno osjetljivi razigravači i Rondo mora biti oprezan pri svojem povratku.

Latest Posts

NE PROPUSTITE