Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rondo van parketa još mjesec dana?

Razigravaè Boston Celticsa, Rajon Rondo danas je dao jednu zanimljivu izjavu, u kojoj je nagovijestio da bi mogao izbivati s parketa još mjesec dana. Iako njega nema, Boston igra vrlo dobro u posljednje vrijeme i ostvario je 4 pobjede zaredom.

Rondo je prvo propustio utakmicu protiv Phoenixa, koju je Boston izgubio 71:79, ali nakon toga su zaredali s 4 pobjede bez usluga svog prvog razigravaèa. Zanimljivo je da su taj niz ostvarili i bez Raya Allena, koji je takoðer ozlijeðen.

“Ponovno æu zaigrati – jednog dana”, izjavio je Rondo za CSNNE.com. “Nadam se da æe to biti prije stanke za All-Star, to mi je cilj, povratak prije All-Star susreta. Pokušat æu se vratiti u veljaèi, možda za moj roðendan.”

Ukoliko znamo da je njegov roðendan 22. veljaèe, to bi znaèilo da æe biti van parketa još gotovo mjesec dana. Iako Boston trenutno ima pobjednièki niz, sigurno im nedostaje Rondo i pitanje je koliko æe još Paul Pierce moæi sam nositi momèad na svojim leðima.

Rondo ove sezone ostvaruje prosjeke od 15 poena, 5,1 skoka i 9,4 asistencija, što je drugi najbolji uèinak u ligi, ispred njega je jedino Steve Nash sa 9,9 asistencija po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE