Thursday, December 1, 2022

ZADNJE OBJAVE

Rondo želi postati trener nakon NBA karijere

Trenutni član Chicago Bullsa, Rajon Rondo kroz godine je stekao titulu jednog od najinteligentnijih igrača u ligi. Samim tim i on samo osjeća da bi u budućnosti imao želju postati trener.

- Advertisement -

“Apsolutno želim postati trener.” rekao je.

Rondo bi volio igrati još šest do sedam godina prije nego se odluči obuči trenersko odijelo. Unatoč tome već se sprema za taj posao.

” Pripremam se da postanem trener otkad sam otišao iz Bostona. Proučavao sam sve moje trenere. Gledao sam njihove poteze, timeoute koje zovu, akcije koje kreiraju za vrijeme timeouta, kako vode treninge i kako razgovaraju s igračima. Trudim se sve to slijediti. Pratio sam i kako se igrači odnose prema treneru.”

- Advertisement -

” Prije nekoliko dana sam i išao u Louisville svome bivšem treneru iz srednje škole. On je jedan od najboljih; njegov način prenošenja, način na koji on ohrabruje igrače, na koji im daje povjerenje te k tome njegov način vođenja timeouta. Zabilježio sam si sve važne stvari.”

Rondo je u burnim odnosim s upravom i stručnim stožerom Bullsa te je trenutno pred odlaskom. S obzirom na broj destinacija koje je promijenio u zadnje vrijeme moguće je da se nađe u trenerskoj ulozi i prije nego je i sam očekivao.

Latest Posts

NE PROPUSTITE