Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ronnie Brewer dogovorio suradnju s Houstonom

Slobodan igrač Ronnie Brewer od sljedeće bi sezone trebao nositi dres Houston Rocketsa, doznao je ESPN tijekom jučerašnjeg dana.

Prema njima, Brewer će potpisati dvogodišnji ugovor, koji će biti djelomično garantiran, što vjerojatno znači da će ga čelnici Houstona moći jednostavno otpustiti nakon prve godine ugovora, ako ne zadovolji svojim igrama.

Prošle je sezone ovaj 28-godišnji krilni igrač igrao za New York i Oklahomu. U Knicksima je započeo sezonu te odigrao 46 utakmica, od kojih je 34 započeo u prvoj petorci, ali igrao je samo 15,5 minuta u prosjeku i bilježio 3,6 poena i 2,2 skoka, dok je u Oklahomi njegova minutaža pala na 10,1 minutu po utakmici tijekom kojih je ostvarivao 0,9 poena i 2,9 skokova.

Njegova igra bazirana je na čvrstoj obrani te će u Rocketsima uvijek biti zadužen za čuvanje najboljeg vanjskog protivničkog igrača kada bude na parketu.

Rocketsi su tijekom ljeta doveli najveće pojačanje ove godine – Dwighta Howarda, s kojim odmah postaju jedan od kandidata za naslov prvaka. U ekipu je stigao i Marcus Camby, tako da će biti velika konkurencija za centarsku poziciju, budući da je u ekipi ostao i Omer Asik. Howard je jučer izjavio da bi mogao igrati u paru s Asikom kao krilni centar, no tek preostaje za vidjeti kako bi ta kombinacija funkcionirala na parketu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE