Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ronny Turiaf u Miami Heatu

Nakon što su Wizardsi razmijenili Ronnyja Turiafa zajedno s JaValeom McGeeom kako bi doveli Nenea u svoje redove, Denver je odluèio otkupiti ugovor francuskog igraèa te je tako Turiaf postao slobodan igraè. No, Turiaf neæe dugo provesti bez kluba. Naime, Miami Heat bi rado doveo ovog veterana u svoje redove te tako proširio svoju klupu.

Turiaf bi navodno, ukoliko se dogovori s èelnicima Heata, mogao zaigrati veæ u srijedu kada Miami gostuje kod Detroit Pistonsa.

“Pokušavamo sklopiti dogovor koji bi odgovarao i Turiafu i èelnicima Heata. Naš plan je da to dogovorimo veæ danas”, rekao je Turiafov agent Mark Bartelstein. “Mislim da je ovo dobra odluka za Ronnyja.”

Turiaf je ove sezone odigrao samo 4 utakmice za Washington Wizardse radi ozlijede lijeve ruke. Sada je ta ozljeda prošla i Turiaf je dobio dopuštenje da se vrati na parket. Nekoliko ekipa je pokušalo dovesti Turiafa, ukljuèujuæi Boston Celticse. Bartelstein je rekao da je bilo više od 10 ekipa koje su izrazile želju da dovedu ovog 29-godišnjaka u svoje redove, ali Miami Heat je ipak ona ekipa za koju se Turiaf odluèio igrati.

“Vodili smo puno razgovora s èelnicima Heata otkako je Turiaf otpušten”, rekao je Bartelstein. “Ronny je želio otiæi u neki konkurentan klub koji može otiæi u playoff, a možda i do naslova.”

Vlasništvo Miami Heata je veæ duže vrijeme pokušavalo dovesti nekog visokog igraèa kako bi mogli napraviti još jednu playoff seriju i doæi do finala. U zadnje vrijeme imali su problema protiv visokih ekipa i nadaju se da æe Turiaf biti odlièno pojaèanje. Turiaf je bilježio 4,2 poena i 3,2 skoka u 64 utakmice koje je prošle godine odigrao za New York Knickse.

Latest Posts

NE PROPUSTITE