Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rose blizu povratka na parket

Najbolji igraè Chicago Bullsa, Derrick Rose posjetio je specijalista koji je pregledao njegova ozlijeðena leða i ustanovio da nema veæe ozljede na što se sumnjalo. Nakon još nekoliko dana odmora Rose bi se mogao vratiti na parket.

Gar Forman, generalni menadžer Bullsa, danas je javnosti javio kako Rose nema strukturalnih ošteæenja u leðima, veæ se radi o “obiènim” bolovima u leðima koji bi uz odmor trebali proæi za nekoliko dana.

“Juèer je posjetio specijalista”, rekao je Forman. “Pregledali su snimke i rezultati su dobri. Nema nikakvih strukturalnih ošteæenja, to su tek bolovi u mišiæima. Nastavit æe s terapijama i odmorom, ali još ne znamo koliko æe mu trebati za oporavak.”

Rosea problemi s leðima prate veæ duže vrijeme i zbog toga je propustio posljednje dvije utakmice Chicaga, a vjerojatno æe propustiti i sljedeæu protiv Sacramenta. Ove sezone Rose je odigrao 23 utakmice tijekom kojih prosjeèno postiže 22 poena, 7,8 asistencija i 3,4 skoka, a Bullsi su na vrhu Istoène konferencije s 23 pobjede i 7 poraza.

Latest Posts

NE PROPUSTITE