Wednesday, February 1, 2023

ZADNJE OBJAVE

Rose blizu povratka na parket

Najbolji igraè Chicago Bullsa, Derrick Rose posjetio je specijalista koji je pregledao njegova ozlijeðena leða i ustanovio da nema veæe ozljede na što se sumnjalo. Nakon još nekoliko dana odmora Rose bi se mogao vratiti na parket.

- Advertisement -

Gar Forman, generalni menadžer Bullsa, danas je javnosti javio kako Rose nema strukturalnih ošteæenja u leðima, veæ se radi o “obiènim” bolovima u leðima koji bi uz odmor trebali proæi za nekoliko dana.

“Juèer je posjetio specijalista”, rekao je Forman. “Pregledali su snimke i rezultati su dobri. Nema nikakvih strukturalnih ošteæenja, to su tek bolovi u mišiæima. Nastavit æe s terapijama i odmorom, ali još ne znamo koliko æe mu trebati za oporavak.”

Rosea problemi s leðima prate veæ duže vrijeme i zbog toga je propustio posljednje dvije utakmice Chicaga, a vjerojatno æe propustiti i sljedeæu protiv Sacramenta. Ove sezone Rose je odigrao 23 utakmice tijekom kojih prosjeèno postiže 22 poena, 7,8 asistencija i 3,4 skoka, a Bullsi su na vrhu Istoène konferencije s 23 pobjede i 7 poraza.

Latest Posts

NE PROPUSTITE