Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rose odveo Chicago do pobjede nad Miamijem

Kriza rezultata sve je oèitija kod momèadi Miami Heata, a oèito je i to da protiv jakih suparnika teško dolaze do pobjeda. Na niz poraza od New Yorka, Orlanda i San Antonija, u nedjelju naveèer naslonio se i neuspjeh protiv Chicago Bullsa.

Drugoplasirana momèad Istoène konferencije NBA lige gostovala je na Floridi kod treæeplasiranog Miamija i rezultatom 87-86 nanijela Heatu dvadeseti poraz sezone i treæi u meðusobnim ogledima. Bullsi su trenutaèno na 43-18, a Heat na jednakom broju pobjeda uz dva poraza više.

Ponovno se dokazalo da Miamiju prednost nije garancija pobjede. Protiv Bullsa su imali i +12, a veæ èetvrti puta od 24. veljaèe dvoznamenkasta razlika koševa u njihovu korist nije im bila dostatna za pobjedu na kraju utakmice. Ovaj je puta i mogla biti da su šutove za pobjedu pogodili ili LeBron James (26 poena, osam skokova, šest asistencija) ili Dwyane Wade (20 koševa, sedam izgubljenih lopti) u zadnjem napadu na utakmici.

S 27 poena i pet asistencija Bullse je do pobjede predvodio Derrick Rose, no svakako treba istaknuti i mirnu ruku Luola Denga (18 koševa) pri slobodnim bacanjima kojima je postavio konaèni rezultat, kao i obranu Joakima Noaha (11 poena, osam uhvaæenih lopti) na Jamesu u zadnjem napadu.

Posljednji puta James je izgubio èetiri u nizu 2006. godine. Toènije, s Cleveland Cavaliersima poražen je pet utakmica zaredom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE