Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rose ostaje u New Yorku?

Nakon što je poslije dugo vremene ovo ljeto adresu promijenio u New York, Derrick Rose ovo ljeto postaje slobodan agent po prvi put u svojoj karijeri.

Na pitanje što mu je prioritet sljedeće sezone, odgovorio je jednostavno: „Uopće ne mislim o novcu. Imam više nego dovoljno ušteđeno. Kad bi prestao igrati košarku u ovom trenutku, imao bih dovoljno. Želim pobjeđivati, novac nije prioritet broj jedan u pregovorima.“

Knicksi nisu još odustali od mogućeg produljenja Roseovog ugovora, bezobzira na to što je njihov razigravač više puta ove sezone izjavio kako se ne snalazi u trokutu – koji je u Velikoj Jabuci glavni način igre već nekoliko sezona i nema dokaza da će ubrzo doći do promjene.

Usprkos prijašnjim izjavama, najmlađi MVP u povijesti lige izjavio je kako bi se snašao u bilo kojem napadu, pa tako i u trokutu.

O New Yorku bivši razigravač Bullsa izjavio je sljedeće: „Naravno da želim biti ovdje, u ovom okruženju, u Madison Square Gardenu svaku večer, ali svejedno ću morati dobro razmisliti o svojoj odluci.“

Rose ove sezone bilježi solidne prosjeke od 18 poena te 4 skoka i 4 asistencije po susretu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE