Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rose ozlijedio zglob, upitan za Raptorse

Organizator Chicago Bullsa, Derrick Rose je u sinoænjem susretu protiv Indiana Pacersa ozlijedio desni zglob, no sreæom rendgenske snimke zgloba poslije utakmice su utvrdile kako nije rijeè o težoj povrijedi.

“Pred oèima sam veæ imao kako moja buduænost ide silaznom putanjom”, obrazložio je Rose svoje osjeæaje prilikom pada na spomenuti zglob u èetvrtoj èetvrtini.

“Mislio sam da æe biti još gore, sada osjeæam samo bol”, dodao je prvi strijelac NBA momèadi iz Chicaga koji je nakon susreta izgledao i pomalo smiješno. Naime, nakon utakmice je proveo podosta vremena s ledom na koljenima i zglobu. Spomenimo kako Rose uz ozljedu zgloba ima probleme i sa koljenima.

Prema trenutnim najavama Rose bi mogao biti pregledan veæ danas, a u vrijeme pisanja ovog sadržaja išèekuju se rezultati od strane lijeènièke službe Bullsa koji æe potvrditi hoæe li èetvrta momèad na Istoku odigrati sutradan susret protiv Raptorsa sa svojim prvim igraèem ili ne.

Rose je sa bolnom grimasom napustio svlaèionicu znajuæi da æe osjeæati dodatne bolove zbog povrijede. “Znam da danas neæe biti baš dobar dan. Poseban odmor, spavanje, tretmani, sve kako bi moje tijelo pripremili za sljedeæe napore”.

No, Rose ipak nije u sportu od juèer i svjestan je da je to sastavni dio sporta.

“To je košarka, i ponekad utakmice znaju biti doista tvrde. Moraš znati igrati i takve utakmice”, rekao je za kraj Rose nakon pobjede protiv Pacersa.

Inaèe, Rose je na tom susretu upisao 17 poena i 12 asistencija. Prvi izbor NBA drafta 2008. godine ove je sezone na prosjeku od 24,7 poena, 8,3 asistencije i 4,4 skoka po susretu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE