Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rose se vraća zreliji

Ovog ljeta se dogodila velika promjena u životu Derricka Rosea. Napustio je svoju dosadašnju ekipu  Chicago Bullse i otišao putem New Yorka gdje će nastupati u dresu Knicksa. Za neke je to iznenađujuće, no očekivane su velike promjene. Rose je prošle sezone poslije All-Star pauze u prosjeku zabijao 19,9 poena po utakmici uz 51,4% uspješnosti. Uz to je ostao relativno zdrav odigravši 66 utakmica.

Nedavno je izjavio kako ćemo s 25-icom vidjeti zrelijeg igrača. Rekao je kako ćemo gledati onog igrača kojeg smo vidjeli krajem prošle sezone. Rekao je kako njegova igra biti više pod kontrolom, smirenija te kako ima puno više opcija ove sezone. Dodao je kako će jedinica uvijek biti dio njega, ali kako je 25-ica novi korak, korak prema boljem.

Nije mogao sakriti svoje uzbuđenje. Rekao je kako se osjeća da ima još za pokazati te je ovo za njega novi početak i kako se osjeća pomlađeno. Kada se sve to spoji i kada izađe na parket, rekao je kako stvarno ne zna što očekivati. Na kraju je izjavio kako se priprema za nešto veliko te kako Knicksi mogu pobijediti svaku utakmicu, a to je rijetko.

Uz sve to rečeno, najveći upitnik će uvijek biti Roseovo zdravlje. Ozljede koje je on pretrpio će se uvijek vidjeti u njegovoj igri pa tako ne možemo očekivati povratak onog super brzog, eksplozivnog Rosea, ali još uvijek postoji mogućnost za napredak. Kako će se on uklopiti u ekipu Knicksa i koliko su oni stvarno dobri je misterij pa nas čeka zanimljiv početak sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE