Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rose: Vraćam se kad budem 110 posto spreman

Derrick Rose, All-Star i MVP razigravač Chicago Bullsa je nedavno izjavio da njegov povratak na parkete nije još tako blizu, iako već neko vrijeme redovito trenira s ekipom.

Roseova rehabilitacija od operacije prednjih križnih ligamenata je uznapredovala do točke da on trenira punim intenzitetom, te su se pojavile glasine da bi se povratak utakmicama trebao dogoditi ubrzo nakon All-Stara.

“Nisam još odredio datum povratka”, rekao je Rose za USA Today Sports. “Ne vraćam se na teren dok ne budem 110% spreman. Tko zna kada će to biti? Možda bude kroz koji tjedan, mjesec, a možda tek sljedeće sezone, ali jedno je sigurno, ne vraćam se dok ne budem potpuno spreman”, nadovezao se Rose.

Ako je vjerovati neimenovanom izvoru ESPN-a, šanse za povratak Derricka Rosea ove sezone su 50-50.

Chicago unatoč neigranju Rosea ove sezone igra sjajno i trenutno drži četvrto mjesto Istoka s omjerom 30-21. Obrana ekipe funkcionira sjajno, a najveći je problem igra u napadu, što bi Rose sam popravio povratkom na parket. Navijači Bullsa nadaju se kako će to biti prije doigravanja, te da će nakon povratka on biti blizu igrama koje je pružao prije ozljede, čime bi Bullsi postali jedni od ozbiljnih izazivača na naslov prvaka.

Latest Posts

NE PROPUSTITE