Wednesday, May 8, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rose: Warriorsi i Knicksi su supermomčadi

Kada pogledate off season poteze New York Knicksa može se reći da se žele vratiti na pobjedničke grane. Nakon što je prva zvijezda momčadi Carmelo Anthony pohvalila poteze Phil Jacksona oglasio se i novi playmaker Knicksa Derrick Rose.

MVP iz sezone 2010/2011 na pitanje kakva su očekivanja za narednu sezonu kazao je sljedeće :

“Očekivanja su svakako velika. pohvalili su nas kao supermomčad isto kao i Warriorse dok Adam Silver je protivnik sastavljanja sličnih ekipa. Što se tiče nas mi samo želimo pobjede. Razgovarao sam s Melom kao i ostalim na rosteru. Recimo, imamo jednog Brandona Jenningsa koji itekako ima što za ponuditi. Tu je i Joakim Noah koji kao I ostale pridošlice uključujući mene trebaju dokazati zbog čega smo ovdje i zašto nam je ukazano povjerenje. Kada imate skupinu igrača koji posjeduju takav stav onda želimo učiniti sve da bi pobijedili. U ovoj ligi pobjeđivanje je mnogo bitno i utječe na dosta stvari. “

Osim pomenutog Noaha, Jenningsa za Knickse potpisao je još Courtney Lee, koji se pridružio Anthonyju, Kristaps Porzingisu i Roseu koji se dotakao i samog igranja u New Yorku.

 “Stigao sam na veliko tržište. Mjesto gdje se jako voli i cijeni košarka koja ovdje predstavlja jedan vid kulture. Ljudi vole igrače velikog srca tako da smatram da ću se uklopiti. Ovo je odlična prilika za mene i jako se veselim tome. “

Vraća li se pobjednička košarka u New York ili će ovo biti još jedna sezona puno riječi malo djela, ostaje nam da vidimo.

Latest Posts

NE PROPUSTITE