Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rose zatražio dovoðenje Gasola

U posljednjim danima èesto možemo èuti kako je Pau Gasol nezadovoljan u Lakersima i kako nije u potpunosti fokusiran na igru. Ovo æe pokušati iskoristiti Chicago Bullsi, koji æe na zahtjev svog najbolje igraèa, Derricka Rosea, pokušati dovesti Gasola u svoje redove.

Portal SheridanHoops javlja kako je aktualni MVP lige zatražio od vodstva Bullsa dovoðenje visokog Španjolca, koji je meðu boljim igraèima u ligi na svojoj poziciji. Rok za razmjenu igraèa je nešto manje od mjesec dana udaljen, tako da èelnici Chicaga imaju dovoljno vremena za sastavljanje ponude koja bi zadovoljila Lakerse.

Sigurno æe ponuda Bullsa, koji su trenutno na drugom mjestu Istoka s omjerom 25-8, sadržavati Carlosa Boozera i još jednog (ili više) igraèa, a to bi mogao biti Taj Gibson ili možda C.J. Watson. Moguæe da æe Lakersi tražiti Luola Denga, koji bi im pokrio krilnu poziciju koja im je meðu slabijima ove sezone, no ne vjerujemo da æe se Bullsi htjeti odreæi ovog roðenog Sudanca.

Rješenje ove situacije još uvijek je neizvjesno, no vrlo vjerojatno æemo dobiti odgovor od èelnika Lakersa u kratkom roku. Naime, Kobe Bryant zatražio je rješavanje situacije oko Gasola kako bi se on i ostatak momèadi mogli usredotoèiti samo na igranje košarke.

Latest Posts

NE PROPUSTITE