Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Roy Hibbert trenira s Duncanom

Mnogo velikih zvijezda iz NBA lige odlučilo je zaigrati na ljetnim ligama u Los Angelesu i Seattleu, ali zvijezda koju tamo sigurno nećemo vidjeti je Roy Hibbert koji je jučer otišao u San Antonio kako bi vježbao s Timom Duncanom s kojime je proveo i prošlo ljeto.

Hibbert je još u lipnju izjavio kako ima namjeru vježbati s Duncanom tjedan-dva tijekom kolovoza i sada je to upravo ostvario. S njime je otputovao i njegov kondicijski trener koji će tako pomagati obojici sljedeća dva tjedna.

Hibbert jako poštuje Duncana i njih dvojica su bliski prijatelji. Često se dopisuju tijekom sezone jer Hibbert želi upiti što više toga od budućeg člana Dvorane slavnih. Također se zahvalio svima iz San Antonio Spursa što su mu omogućili ovo, a na Twitteru je objavio fotografiju gdje će provesti sljedeće tjedne.

Koliko bi ovo moglo imati utjecaja na Hibbertovu igru pokazuju brojke koje je bilježio – 17 poena i 9,9 skokova tijekom doigravanja, a u finalu Istoka protiv Miami Heata njegove brojke porasle su na 22,1 poen i 10,4 skoka, no to nažalost nije bilo dovoljno da Pacersi prođu u finale i da Hibbert zaigra protiv Duncana za najveću nagradu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE