Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Roy ide na transplantaciju meniska?

Zvijezda Portland Trailblazersa, Brandon Roy, æe se kroz sljedeæa dva tjedna sastati s jednim od najpriznatijih ortopedskih kirurga, koji je dio medicinskog tima jednog od preostalih 29 klubova u ligi.

Razmatrat æe se moguænosti operacije i ostalih vrsta tretmana na Royevom lijevom koljenu s kojim 26-godišnji šuter Portlanda ima ozbiljnih problema. Spomenuti doktor navodno ima iskustva u transplantaciji meniska.

Ova operacija je bila provedena dosad na nekim profesionalnim sportašima koji su se umirovili, no nikad nikada na aktivnom igraèu.

Èinjenica je kako Blazersi razmišljaju o okonèanju sezone za Roya èiji problemi s koljenom su izuzetno ozbiljne prirode. Toj odluci bi moglo pridonijeti i trenutno stanje na ljestvici zapadne konferencije, koje otkriva kako Blazersi i sa ovako nespremnim Royem nisu kandidati za viši plasman u konferenciji, a kamo li za naslov prvaka.

Brandon Roy je ove sezone veæ propustio 11 utakmica, dok mu je prosjeèni uèinak u osjetnom padu u odnosu na prošle sezone kada je bio konstantno na all star razini. U 35,3 minute u prosjeku na parketu bilježi tek 16,6 poena, 3,0 skokova i 3,3 asistencije uz samo 39,9% ubaèaja iz igre.

Latest Posts

NE PROPUSTITE