Friday, May 10, 2024

ZADNJE OBJAVE

Roy na operaciji obaju koljena!

Zvijezda Portland Trail Blazera Brandon Roy podvrgnut æe se artroskopskoj operaciji obaju koljena sljedeæi tjedan. Za sada se ne može prognozirati toèan povratak na parkete.

Roy je propustio 16 utakmica ove sezone zbog bolova u koljenu, kojemu je uzrok, kako sam Roy kaže, istrošenost hrskavice. Operaciju æe obaviti doktor Don Roberts.

Roy ima prosjek 16,6 poena u 23 utakmice ove sezone, dok u karijeri ima prosjek od 19,9 poena sa 4,9 asistencije.

“Pokušavam napraviti najbolje što mogu ne bi li se vratio na parket. Najvažnija stvar u poèetku procesa oporavka jest biti strpljiv i misliti na dugoroèno rješenje. Ekipa mi je pružila veliku podršku i nije me požurivala u odluci”, izjavio je Roy.

Prošle sezone, Roy je obavio artroskopsku operaciju obnavljanja meniskusa desnog koljena,  zbog koje je propustio prvi krug doigravanja protiv Phoenix Sunsa. Napravio je izvanredan povratak i bio spreman za èetvrtu utakmicu, meðutim nije uspio pomoæi svojim Blazersima da ne upišu novi poraz.

Blazersi su veæ pomalo iznervirani ozljedama kljuènih igraèa. Èesto ozlijeðeni centar Greg Oden je izvan parketa do kraja sezone nakon zahvata mikrofrakture koljena. Jeff Pendergraph, koji je takoðer na listi ozlijeðenih, obavio je takoðer operaciju koljena te je isto tako „van stroja“ do kraja sezone.  I rookie braniè Elliot Williams podvrgnut je operacijama obaju koljena ove sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE