Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Roy operiran, povratak za tjedan ili dva

Zvijezda i glavni igraè Portland Trail Blazersa Brandon Roy juèer je uspješno operiran te se oèekuje njegov povratak na parket za jedan ili dva tjedna. Hoæe li još igrati ove sezone ovisi i o Blazersima koji u doigravanju igraju protiv Phoenix Sunsa.

Treba odmah napomenuti kako su iz vodstva Blazersa veæ napomenuli kako Roy neæe igrati u prvome krugu doigravanja, ali ukoliko bi Blazersi prošli Sunse u drugome bi krugu Roy mogao pomoæi svojoj ekipi u evantualnim dvobojima protiv Dallas Mavericksa ili San Antonio Spursa.

Podsjetimo, Roy je ozljedio koljeno prošloga vikenda u prvom poluvremenu utakmice protiv Los Angeles Lakersa. Postojala je moguænost da zaigra u doigravanju buduæi da su mu doktori rekli kako igranjem ne može dodatno pogoršati ozljedu desnog koljena (napuknuæe meniska), no ta je opcija ipak bila preriskantna te je Roy juèer uspješno operiran.

Ovo je samo jedna u nizu ozljeda koje su pogodile mladu ekipu Blazersa ove sezone. Greg Oden i Joel Przybilla završili su sezonu nakon operacija, Nicolas Batum na parket je izišao tek u drugoj polovici sezone dok je neko vrijeme izvan stroja bio i Rudy Fernandez koji æe popuniti mjesto u petorci nastalo neigranjem Roya.

Latest Posts

NE PROPUSTITE