Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Roy želi zapoèeti u petorci

Veèeras, tj. noæas Portland Trail Blazersi igraju možda i posljednju utakmicu u ovogodišnjem doigravanju. Phoenix Sunsima treba još samo jedna pobjeda kako bi napredovali u drugi krug, a voða Blazersa Brandon Roy želi zapoèeti utakmicu kako bi to sprijeèio.

Podsjetimo, Roy je bio na operaciji koljena neposredno prije poèetka doigravanja i smatralo se da neæe moæi igrati tijekom prvog kruga protiv Sunsa, no pokazao je koliko je snažan i odluèan da pomogne svojoj ekipi te se samo tjedan dana nakon artroskopske operacije koljena vratio na parket.

Prvu utakmicu nakon povratka, èetvrta utakmica u seriji, ubacio je 10 poena te nadahnuo svoje suigraèe da pobijede i održe šanse za prolazak u naredni krug doigravanja. No petu utakmicu Sunsi su bili bolji te su došli do vodstva od 3-2. Sljedeæa se utakmica igra u Portlandu te æe Blazersi, i Roy, uèiniti sve što mogu da seriju odvedu do odluèujuæe sedme utakmice.

Trener Blazersa Nate McMillan nije htio potvrditi hoæe li Roy poèeti u petorci. Sam Roy izjavio je da je spreman te je odradio puni trening s ekipom bez veæih problema.

Moram priznati da mi je vrlo teško“, izjavio je Roy. “Svi sanjaju o ovim utakmicama. Meni je teško jer mi zbog ozljede treba duže vremena da uðem u pravi ritam, dok su svi ostali odmah spremni zaigrati na najvišoj razini. To zna biti vrlo frustrirajuæe. No gledao sam mnogo filmova i tražio sam mjesta na kojima mogu biti koristan za ekipu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE