Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Royce White spreman odustati od NBA lige

Rookie Houston Rocketsa Royce White još nije zaigrao u NBA ligi, a u posljednjih nekoliko dana niti ne trenira s ekipom.

White ima problema sa strahom od letenja i zbog toga mu je teško pratiti naporan ritam NBA sezone gdje ekipe većinu vremena provedu na putovanju. Nije bio u sastavu ekipe u protekle tri utakmici, a čak niti ne trenira s momčadi. Čelnici Houstona odlučili su ga novčano kazniti za svaki dan koji nije s ekipom, no čini se da to nije pravo rješenje.

White je u jučerašnjem razgovoru za ESPN priznao kako je čak spreman i napustiti NBA ligu, a više o svemu bit će poznato početkom sljedećeg tjedna, kada će igrač održati sastanak s generalnim menadžerom ekipe Darylom Moreyem. Rocketsi su bili svjesni njegovih problema kada su ga izabrali na draftu, organizirali su mu i potrebne terapije, no White nije zadovoljan načinom na koji mu Rocketsi pokušavaju pomoći.

Na ovogodišnjem draftu izabran je 16. izborom te je igrao predsezonske utakmice za Houston u kojima je pokazao da posjeduje talent i vještine potrebne za igranje u NBA ligi, no zbog problema sa zdravljem još nije bio u prilici to pokazati u utakmici regularne sezone.

Ako ne dođe do dogovora između ove dvije strane, Harlem Globetrottersi spremni su uskočiti i već su pozvali Whitea da im se pridruži ako odustane od NBA lige. Oni na sva svoja gostovanja putuju autobusom tako da ne bi bilo problema oko putovanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE