Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rubio i Love započeli s laganim treninzima

Razigravač Minnesota Timberwolvesa Ricky Rubio počeo je jučer trenirati s ostatkom momčadi, ali još uvijek nije poznato kada bi se točno mogao vratiti u momčad. Njemu se također pridružio i Kevin Love koji radi ozlijede desne ruke još ni zaigrao ove sezone.

Rubio je počeo sudjelovati u 5-na-0 akcijama čime je dao naznaku kako njegov oporavak napreduje sve brže i brže. “Zadovoljan sam treningom i mislim da ćemo biti konkurenti kada nam se vrate ozlijeđeni igrači, ali to ne znači da ih možemo čekati. Moramo izaći svaku večer na teren i dati sve od sebe te tako pokušati ostati u igri za doigravanjem”, izjavio je trener Wolvesa Rick Adelman.

Očekuje se kako bi se Love mogao vratiti početkom prosinca, a za Rubija se prognozira povratak negdje sredinom sljedećeg mjeseca. Uz njih dvojicu Wolvesi su također bez Chasea Budingera (3-4 mjeseca), Nikole Pekovića, J.J. Baree i Brandona Roya, gotovo cijele prve petorke, a trenutno su na petom mjestu na Zapadu s omjerom 5 pobjeda i 4 poraza.

Najnovije informacije iz Minneapolisa govore da bi Peković mogao zaigrati već danas iza ponoći protiv Denvera. “Trčim svakim danom sve više i više i počeo sam raditi cijele treninge. Osjećam se dobro i mislim da je moj gležanj uredu”, izjavio je Peković bez kojeg su Wolvesi izgubili dvije uzastopne utakmice. Također bi mu se mogao pridružiti i Barea, ali to još uvijek nije sigurno.

Adelman neće žuriti s povratkom Rubija na teren nego će čekati da se u potpunosti oporavi. “Ricky je jako pametan. Zna sve, svaku akciju koji koristimo i gdje bi svaki igrač trebao biti. Iako je trenutno ozlijeđen, jako puno pomaže momčadi, najviše savjetima koje daje Alexeyu Shvedu. Ne smijemo puno očekivati od njega kada se vrati jer je imao ozbiljnu ozljedu. Imati će svoje uspone i padove, ali je mlad čovjek i morat će se nekako nositi sa time i imati strpljenja sa samim sobom.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE