Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rubio ozlijeðen, upitan povratak prije kraja sezone

Razigravaè Minnesota Timberwolvesa Ricky Rubio u petak je pred kraj utakmice morao napustiti igru zbog ozlijede koljena. Minnesota je izgubila utakmicu 105:102, ali gubitak Rubija mogao bi im znaèajno upropastiti planove za ulazak u doigravanje.

Timberwolvesi su trenutno na 9. poziciji Zapada s omjerom 21-20 i duži gubitak Rubija znaèio bi možda i gubitak šanse za ulazak u playoff. Rubio je ozlijedio koljeno u zadnjoj èetvrtini, samo 16,4 sekunde do kraja utakmice.

Prema pisanju Yahoo!Sportsa, Timberwolvesi se boje da bi Rubio mogao imati puknuæe prednjih križnih ligamenata, što bi ga zasigurno udaljilo s parketa ostatak ove sezone. Današnji pregledi æe utvrditi toèno o kakvoj se ozljedi radi.

Ovo bi mogao biti ogroman korak unazad za Rubijev napredak, a takoðer i za napredak Timberwolvesa.

Rubio je vodeæi Minnesotin razigravaè s 8,2 asistencije po utakmici i napreduje kao jedan od najboljih dodavaèa u NBA ligi. Bilo koje vrijeme koje bi Rubio proveo izvan terena æe sigurno usporiti njegov napredak. Bio je takoðer u borbi za novaka godine, ali ako se ova ozljeda pokaže ozbiljnom, ta æe nagrada bez ikakvih dvojbi pripasti Kyrieu Irvingu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE