Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rubio se vraæa kuæi, možda i zaigra za Barcelonu

Mladi španjolski razigravaè Ricky Rubio (21) trebao je ove sezone debitirati u NBA ligi za Minnesotu, ali lockout mu je pokvario planove. Odluèio se, stoga, vratiti u Španjolsku, a hoæe li ponovno zaigrati za Barcelonu još je neizvjesno.

Talentirani košarkaš je posljednjih tjedana trenirao u Los Angelesu i èekao završetak obustave rada u najjaèoj svjetskoj ligi kako bi se napokon mogao prikljuèiti Timberwolvesima. No, nakon što je prošli tjedan Sindikat igraèa odbio kolektivni ugovor koji su ponudili vlasnici klubova i na taj naèin doveo u pitanje cijelu sezonu, Rubio se odluèio vratiti u Barcelonu.

Zasad samo u grad Barcelonu, ali nije nemoguæe da æe uskoro ponovno odjenuti i dres kluba za koji je igrao posljednje dvije sezone.

“S obzirom da stvari u NBA ligi ne napreduju, odluèio sam se vratiti. Najprije æu se tjedan dana posvetiti obitelji i neæu žuriti s odlukom o buduænosti. Želim prièekati da vidim ima li moguænosti da se riješi situacija u NBA-u, a ako nema, onda æu potpisati za neki klub”, kazao je Rubio, a jasno je i koji mu je klub prvi na pameti.

“Nisam još razgovarao s Barcelonom, ali kad se vratim, kontaktirat æu klub da vidim mogu li trenirati s njima poput Paua i Marca Gasola. Bilo bi lijepo i zaigrati s braæom Gasol”, zakljuèio je Rubio za Ona FM.

Latest Posts

NE PROPUSTITE