Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rubio u Memphis za Rudyja Gaya?

Prema pisanju Pioneer Pressa, lokalnog dnevnika iz Minneapolisa, Minnesota Timberwolvesi i Memphis Grizzliesi mogli bi mijenjati dvojicu košarkaša.

Minnesota je, tvrdi isti izvor, spremna u Memphis poslati Španjolca Rickyja Rubija, igraèa kojeg su prošlog lipnja birali na draftu izabrali kao peti izbor, za Rudyja Gaya, nisko krilo koje æe na kraju iduæe sezone postati slobodan agent s odriješenim rukama za odlazak. Njega su 2006. godine kao osmi izbor birali Houston Rocketsi prepustivši ga Grizzliesima.

Interesantno je da je Memphis imao priliku birati Španjolca prije Minnesote u Madison Square Gardenu krajem lipnja, ali su se radije opredijelili za tanzanijskog centra, 221 centimetar visokog Hasheema Thabeeta. Nije da nisu željeli uzeti Rubija, ali su procijenili da im njegov izbor neæe biti marketinški isplativ. Ipak, nagovještajem razmjene s Minnesotom pokazali su da nisu izgubili interes za njim.

Rubijev menadžer najviše je vremena uoèi drafta potrošio baš na pregovore s Memphisom, u èijim redovima takoðer igra Marc Gasol, Rubijev suigraè iz reprezentacije. U istom je klubu karijeru 2001. godine poèeo stariji Gasol, Pau.

Latest Posts

NE PROPUSTITE