Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rudoy: Ginobili sigurno ne ide u Real Madrid

Madridski dnevnik Marca senzacionalno je najavila da bi Real Madrid mogao angažirati sjajnog argentinskog košarkaša, 32-godišnjeg Manua Ginobilija.

U sezoni 2002/03 Ginobili je napravio prve korake u NBA ligi, u dresu San Antonija, nakon što je jedno vrijeme proveo na europskim parketima, toènije u Italiji, gdje je igrao za Reggio Calabriju i Kinder iz Bologne gdje mu je trener bio Ettore Messina, sadašnji strateg Reala.

Vrlo brzo je postao jedan od tri kljuèna èovjeka u San Antoniju, kojem je pomagao i do dolaska na NBA tron. Sada je veæ u zadnjem periodu svoje sjajne karijere, a Real je, navodno, bio spreman (i još je uvijek) platiti 13,5 milijuna amerièkih dolara za Ginobilija i njegovo igranje u Europi sljedeæe sezone.

“Èuo sam za to. Velika je cifra u pitanju, ali ne vjerujem tome što sam proèitao” rekao je Ginobili koji je sa 30 poena, te po šest skokova i asistencija u petak naveèer praktièki sam pobijedio LeBrona Jamesa i njegov Cleveland, trenutaèno najbolju momèad NBA lige.

Dodatno je njegov odlazak opovrgnuo igraèev menadžer Herb Rudoy.

“Postoje dvije ili tri jake ponude iz Europe, ali nismo zainteresirani za njih. Ne, Ginobili sigurno neæe sljedeæe sezone igrati u Europi” rekao je Rudoy.

Latest Posts

NE PROPUSTITE