Friday, January 27, 2023

ZADNJE OBJAVE

Rudoy: Ginobili sigurno ne ide u Real Madrid

Madridski dnevnik Marca senzacionalno je najavila da bi Real Madrid mogao angažirati sjajnog argentinskog košarkaša, 32-godišnjeg Manua Ginobilija.

- Advertisement -

U sezoni 2002/03 Ginobili je napravio prve korake u NBA ligi, u dresu San Antonija, nakon što je jedno vrijeme proveo na europskim parketima, toènije u Italiji, gdje je igrao za Reggio Calabriju i Kinder iz Bologne gdje mu je trener bio Ettore Messina, sadašnji strateg Reala.

Vrlo brzo je postao jedan od tri kljuèna èovjeka u San Antoniju, kojem je pomagao i do dolaska na NBA tron. Sada je veæ u zadnjem periodu svoje sjajne karijere, a Real je, navodno, bio spreman (i još je uvijek) platiti 13,5 milijuna amerièkih dolara za Ginobilija i njegovo igranje u Europi sljedeæe sezone.

“Èuo sam za to. Velika je cifra u pitanju, ali ne vjerujem tome što sam proèitao” rekao je Ginobili koji je sa 30 poena, te po šest skokova i asistencija u petak naveèer praktièki sam pobijedio LeBrona Jamesa i njegov Cleveland, trenutaèno najbolju momèad NBA lige.

- Advertisement -

Dodatno je njegov odlazak opovrgnuo igraèev menadžer Herb Rudoy.

“Postoje dvije ili tri jake ponude iz Europe, ali nismo zainteresirani za njih. Ne, Ginobili sigurno neæe sljedeæe sezone igrati u Europi” rekao je Rudoy.

Latest Posts

NE PROPUSTITE