Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rudy Fernandez u Dallas Mavericksima

Sjajno su pojaèanje u noæi NBA drafta dobili novopeèeni NBA prvaci. Od iduæe æe sezone njihovu vanjsku liniju ojaèati španjolski bek-šuter Rudy Fernandez (26).

Portland Trail Blazersi nikad nisu cijenili Španjolèev talent i sada su ga se napokon riješili. Dali su ga za 26. pick sinoænjeg (èetvrtak) drafta, nakon èega su Blazersi isti, Jordana Hamiltona, poslali Denver Nuggetsima. Dali su momèadi iz Colorada još i iskusnog razigravaèa Andrea Millera, sve da bi od Nuggetsa dobili 27-godišnjeg razigravaèa Raymonda Feltona.

U najveæoj, trostrukoj razmjeni, zbog koje je najbolji sveuèilišni košarkaš lige prošle sezone Jimmer Fredette èekao dva i pol sata da bi doznao ime svog prvog NBA kluba (Sacramento), sudjelovali su Kingsi, Milwaukee Bucksi i Charlotte Bobcatsi.

Bek San Antonio Spursa George Hill završio je u Indiana Pacersima za dva sinoænja i jedan bivši izbor na draftu. Spursi su tako dobili 20-godišnje nisko krilo Kawhija Leonarda (15. izbor), 18-godišnje latvijsko nisko krilo Davisa Bertansa te pravo na slovenskog centra Barcelone Erazema Lorbeka, koji j izabran kao 46. odabir na draftu 2005. godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE