Tuesday, December 6, 2022

ZADNJE OBJAVE

Rudy Gay izvan terena mjesec dana

Memphis Grizzliesi su u srijedu doživjeli veliki udarac u borbi za playoff, naime saznali su kako æe njihov ponajbolji igraè Rudy Gay zbog ozljede ramena morati propustiti utakmice u slijedeæih, najmanje mjesec dana.

- Advertisement -

Rudy se ozlijedio za vrijeme utakmice sa Philadelphia 76ersima u utorak koju su Grizzliesi pobijedili sa 102 – 91, a MRI je u srijedu pokazao ošteæenje ramena lijeve ruke, radi èega æe morati na rehabilitaciju.

Memphis se trenutaèno nalazi u odliènoj seriji, gdje su pobijedili zadnje èetiri utakmice, te 12 od zadnjih 15, te æe do kraja regularne sezone voditi grèevitu borbu za playoff. Naime, sa samo par pobjeda razlike Portland Trail Blazers, Denver Nuggets, Utah Jazz, Phoenix Suns i Memphis Grizzlies mogu izmeðu sebe podijeliti samo tri mjesta za playoff.

Rudy Gay je sa Zach Randolphom glavna uzdanica Grizzliesa, te su upravo u njegovim rukama utisnute neke od pobjeda Memphisa. Kada se utakmica odluèuje u napetim završnicama lopta najèešæe dolazi do Gaya, koji to vrlo èesto odlièno rješava. A najpoznatiji je koš preko Lebron Jamesa za pobjedu protiv Miami Heata 20. studenog prošle godine.

- Advertisement -

Gay je ove sezone na prosjeku od 19.8 koševa te 6 skokova po utakmici, i nema sumnje da æe se njegov izostanak osjetiti, te je pitanje kako æe ga Grizzliesi moæi nadoknaditi. Malu utjehu mogu pronaæi što se u utakmici protiv Philadelphije nakon 10 utakmica suspenzija vratio O.J. Mayo, koji bi sada ozljedom Gaya mogao dobiti i puno više prilike.

Latest Posts

NE PROPUSTITE