Wednesday, May 8, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rudy Gay još uvijek u postupku rehabilitacije

Najnoviji nalazi pokazuju lagani napredak u zacjeljivanju ozljede lijevog ramena kod Rudyja Gaya (Memphis Grizzlies). Pregled magnetskom rezonancom je obavljen juèer, ali bez obzira na napredak, još uvijek nije odreðen rok kada æe usljediti Gayev povratak utakmicama.

Memphis je tu, najnoviju vijest, objavio tjekom sinoæne utakmice protiv Los Angeles Clippersa. Na svojoj twitter stranici Gay je samo kratko ostavio komentar: “Mrzim loše vijesti“.

U službenoj izjavi kluba stoji da je Gay podvrgnut pregledu koji pokazuje da rame zacjeljuje nakon ozljede, ali da treba još vremena da potpuno zacijeli. Prognozira se još tjedan-dva rehabilitacije i nakon toga novi pregled.

Gay se ozljedio 15. veljaèe protiv Philadelphije. Ove sezone je drugi po broju koševa meðu igraèima Memphisa sa 19.8 koševa po utakmici. Zbog ozljede je propustio 11 utakmica, a taj broj biti æe još veæi u trenutku povratka na terene.

Grizzliesi su sinoæ ostvarili šestu pobjedu u odsutnosti krilnog igraèa, a u istom razdoblju imaju još pet poraza. Sa omjerom 6-5 bez Gaya, još uvijek drže 8. mjesto Zapadne konferencije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE