Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rudy Gay ostaje u Memphisu

Postignut je i prvi veliki dogovor ovoga ljeta. Rudy Gay, koji je bio na meti brojnih ekipa, produžit æe ugovor sa svojom dosadašnjom ekipom, Memphis Grizzliesima. Memphis æe za njegove usluge isplatiti maksimalan ugovor na 5 godina vrijedan 82 milijuna dolara.

Iako je Gay imao dogovoreno nekoliko razgovora s predstavnicima drugih ekipa došlo je do dogovora s Grizzliesima koji su mu mogli ponuditi najviše novca, a to su i uèinili. Ekipa koja je duže vrijeme isticala interes za igraèem je Minnesota, no nakon što je Memphis ponudio maksimalan ugovor brzo su odustali od namjera da ga dovedu u svoje redove.

Gay je bio zaštiæen slobodni igraè, što znaèi da je mogao primati ponude od drugih ekipa, ali ako bi mu Memphis ponudio isti ugovor kao i druge ekipe, Gay bi ostao s Grizzliesima. Vlasnik ekipe Michael Haisley i GM Chris Wallace odluèili su da neæe èekati ponude drugih ekipa veæ su odmah reagirali s najveæom ponudom koju je Gay naravno prihvatio.

Mislim da mu se zaista sviða Memphis“, izjavila je osoba bliska ekipi o Gayu. “Mi mu možemo najviše ponuditi, a to smo i uèinili. Siguran sam da æe se Gay sada potpuno posvetiti tome da bude voða ove mlade ekipe.

Latest Posts

NE PROPUSTITE