Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Rudy Gay postaje free agent ovog ljeta?

Krilo Sacramento Kingsa Rudy Gay planira da odbije zadnju godinu ugovora s Kingsima u kojoj bi trebalo da zaradi 14,2 milijuna dolara i da postane free agent ovog ljeta.

Rudy je imao produktivnu sezonu prije nego li je 18. siječnja potrgao Ahilovu tetivu. Ove sezone je za Kingse odigrao 30 utakmica (sve startao) i postizao 18,7 poena, 6,3 skoka i 2,7 asistencija u prosjeku po utakmici. On se trenutačno nalazi u fazi oporavka nakon operacije i očekuje se da bude spreman za početak trening kampova koji počinju početkom rujna.

Početkom sezone Gay je izjavio da nije nemoguće da produži ugovor s Kingsima, ali sada do nas dolazi drugačija priča u vezi njegove budućnosti. Spomenut ćemo da je u Kingse došao tijekom sezone 2013/2014. kada su ga u prosincu Toronto Raptorsi proslijedili u glavni grad Kalifornije.

Prije Toronta i Sacramenta, Rudy Gay je igrao 6,5 sezona za Memphis Grizzliese. Nakon tradea DeMarcusa Cousinsa u New Orleans Pelicanse očito je da se Kingsi okreću mladim snagama i teško je povjerovati da će ponuditi Rudyju novi četverogodišnji ili petogodišnji ugovor.

Zasad nema najava u kojoj momčadi bi Rudy mogao završiti ovog ljeta. Spomenut ćemo da su najzainteresiraniji za njegvoe usluge bile momčadi Miami, Houston i Oklahoma City .

Latest Posts

NE PROPUSTITE