Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Russell Westbrook ozlijedio ruku

Momčadi Oklahoma City Thundera je previše bila ozljeda stopala Kevina Duranta, ali čini se da će na mjesec dana ostati i bez druge zvijezde u momčadi, razigravača Russella Westbrooka.

Ozljeda desne ruke se dogodila kada je Westbrook pokušao uhvatiti loptu, ali po snimci se čini da je desna ruka zapela u dres Kendricka Perkinsa te je tako došlo do napuknuća kosti.

Westbrook je navodno ozlijedio kost u ruci koja povezuje ručni zglob s prstima, a za takvu vrstu treba od 6-8 tjedana za povratak na parkete. Stožer franšize će danas popodne nakon pregleda ustanoviti koliko će Westbrook biti izvan pogona, ako je napuknuće manjeg oblika Westbrook bi na parkete trebao u dosta kraćem roku.

Svejedno, ovakav scenarij momčad Oklahome ostavlja bez Westbrooka i Duranta gotovo sigurno još dva tjedna, a ozljede Reggieja Jacksona, Jeremyja Lamba i Anthonyja Morrowa sigurno im ne idu u prilog. S obzirom na to da su već izgubili dvije utakmice te su trenutno na omjeru 0-2, ovakva vijest je itekako uznemiravajuća.

Latest Posts

NE PROPUSTITE