Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Russell Westbrook se ponovno upisao u povijest

Russell Westbrook je alley-oop asistencijom za Stevena Adamsa polovicom treće četvrtine postao prvi igrač u povijesti koji je zabilježio triple-double učinak protiv svake ekipe u ligi, a Chicago Bullsi su im bili zadnja žrtva.

Westbrook je dosad u karijeri zabilježio dosta triple-double učinaka i rekorda. On je jedini igrač u povijesti uz Oscara “Big-O” Robertsona koji je u prosjeku po utakmici bilježio triple-double te je srušio njegov prijašnji rekord s 42 triple-doublea u sezoni.

Prošle sezone prosječno je ubacivao 31 poen, uz 11 asistencija i 10 skokova. Ove su sezone svi očekivali dodatkom Carmela Anthonya i Paula Georgea da neće ponovno imati u prosjeku triple-double, ali je zapravo na dobrom putu da to ponovi. Zasad mu statistika izgleda ovako: 22,6 poena, 12 asistencija te 9,6 skokova u ovih šest utakmica sezone što je odigrao.

Carmelo Anthony je na konferenciji za novinare rekao da su George i on došli u Oklahomu radi njega, radi njegove nevjerojatne igre. Carmelo želi da se Russell vrati u svoju formu od prošle sezone te da će se Paul George i Carmelo lako uklopiti u njegov sistem igre, sve je to Anthony rekao zato što je očito bilo da ih Westbrook želi zadovoljiti i dati im više prilike za šut, pošto su mu novi suigrači.

Ipak, čini se da je Westbeast ipak poslušao Carmela te se vratio u svoj uobičajeni stil igre i to je pokazao sa svoja tri triple-double učinka u zadnjih šest utakmica. Ovu utakmicu završio je s 12 poena, 13 skokova te 13 asistencija u pobjedi nad Bullsima 101:69. Sljedeći suparnik su im Giannisovi Milwaukee Bucksi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE