Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Ryan Anderson skeptičan oko povratka ove sezone

Visoko krilo New Orleans Pelicansa Ryan Anderson je u razgovoru s novinarima rekao da doktori još uvijek nisu sigurni u njegov povratak na parkete nakon ozljede diska u vratu. Anderson je rekao da trenutno ne osjeća bolove pri tretmanu, ali da nije siguran da će ponovno zaigrati ove sezone.

“Očito je da se na parkete želim vratiti što je prije moguće, ali ovo je ozljeda koja, ako se ponovi, može značiti kraj karijere, ako ne i nešto gore. Trenutno treba gledati kako ide oporavak i na taj način odrediti treba li operacija”, rekao je Anderson.

Ozljeda se dogodila 3. siječnja u susretu Pelicansa protiv Boston Celticsa, kada se Anderson sudario s Geraldom Wallaceom i ostao nepomičan ležati na parketu. Prije ozljede, 208 centimetara visoki Anderson je bio vodeći strijelac kluba s 19,8 poena po susretu.

Ako bi se operacija dogodila, bila bi ista kao kod poznatog NFL dodavača Denver Broncosa Paytona Manninga koji je prije dvije godine imao isti problem. Manning je nakon ozljede odigrao dvije nevjerojatne sezone te je ove godine glavni kandidat za MVP nagradu, a ima čak 37 godina. Takav oporavak bi trebao tješiti puno mlađeg Andersona koji ima samo 25 godina.

Anderson je na kraju rekao da zna da ga Wallace nije namjerno ozlijedio: “On je odličan čovjek. Nikada ne bi namjerno ozlijedio mene ili bilo koga drugoga. To je bila normalna reakcija i sudar, samo me uhvatio na krivo mjesto.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE