Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sacramento Kingsi otpustili Aarona Brooksa

Čelnici Sacramento Kingsa jučer su odlučili na otpuštanje svog rezervnog razigravača, Aarona Brooksa, koji je odmah dobio nekoliko ponuda ostalih NBA ekipa da im se priključi.

Mnogi bi rekli da je ovo iznenađujući potez uprave Kingsa, ali ako se uzme u obzir da su u razmjenu za Thomasa Robinsona dobili playmakera Toneya Douglasa znalo se da će jedan od playmakera u Sacramentu trebati potražiti novu destinaciju.

Aaron Brooks bilježi najlošije brojke u NBA-u još od svoje rookie sezone. Njegovih 8 poena i 2,3 asistencije u prosjeku nisu previše pomogli Sacramentovom 20-39 omjeru. Tijekom sezone je bilo govora o tome kako igrači Kingsa ne žele da Brooks bude startni playmaker, već da se ta uloga vrati Isaiahu Thomasu koji je prošlu sezonu odigrao iznad očekivanja. Zbog Brooksove minutaže se može okriviti trenutna stagnacija u razvoju Thomasa za kojeg se smatra da bi trebao i morao biti okosnica Kingsa uz DeMarcusa Cousinsa.

Dok je Brooks ljetos potpisivao dvogodišnji ugovor s Kingsima bilo je rečeno kako je odbio veći iznos novaca pošto je osjećao kako su Kingsi ekipa koja će biti bliža playoffu. Koja je to ekipa nudila veći iznos novaca nije poznat, ali znamo da ni jedna nije lošija trenutno od Kingsa na Zapadu.

Jedna od potencijalnih destinacija za Brooksa jest Houston u kojem je već igrao 4 sezone. Mora proći period od 48 sati kako bi se mogao potpisati igrač kojeg je neka ekipa otpustila, tako da sutra možemo očekivati da saznamo novu destinaciju ovog razigravača.

Latest Posts

NE PROPUSTITE