Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sacramento pregovara oko razmjene Isaiaha Thomasa

Sacramento Kingsi, trenutačno posljednjeplasirana momčad Zapadne konferencije, vrlo su aktivni u pokušajima da zamijene mladog playmakera Isaiaha Thomasa, izvještavaju američki novinari. Na kraju ove sezone, Thomas je zaštićen slobodan igrač i Kingsi se boje da bi mogao dobiti ponudu od neke druge momčadi puno veću od svoje vrijednosti, što Sacramento, koji se nalazi u rebuildingu ne bih mogao izjednačiti.

Zbog toga, momčad iz Kalifornije pokušava pronaći zainteresiranu momčad, a i namjeravaju dobiti puno toga zauzvrat. Thomas igra sjajnu sezonu. Prosječno ubacuje 20,2 poena uz 6,3 asistencije. U obrani nije sjajan zbog svoje visine, ali na ofenzivnom dijelu parketa vrlo je koristan zbog dobrog šuta, kontrole lopte i igre u pick and rollu. Sezonu je započeo kao šesti igrač, ali je nakon odlaska Greivisa Vasqueza preuzeo igru Sacramenta od prve minute.

Već je ranije bio u razgovorima u zamjeni za Rajona Ronda, ali od toga izgleda neće biti ništa jer je Rondo izjavio da u slučaju tradea ne bi potpisao novi ugovor za Kingse.

Na NBA draftu 2010. godine, kada je Kyrie Irving bio prvi izbor, Thomas je pao sve do posljednjeg 60. mjesta na kojemu ga je pokupio Sacramento u kojemu napreduje iz sezone u sezonu i Kingsi bi zasigurno mogli dobiti nešto zanimljivo zauzvrat u tradeu posljednjih dana prijelaznog roka.

Možemo još dodati i kako su Kingsi u pregovorima s Brooklyn Netsima oko razmjene šutera, te bi Kingsi mogli poslati Marcusa Thorntona u zamjenu za Jasona Terryja, o čemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti ako se realizira.

Latest Posts

NE PROPUSTITE