Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sam Presti uvjeren da će Kevin Durant ostati u Oklahomi

GM Oklahoma City Thundera Sam Presti, uvjeren je da će Kevin Durant ostati u Oklahomi. Durant je prvi puta u karijeri free agent i može birati za koga će potpisati.

Imamo priliku sjesti zajedno i razgovarati o budućnosti koja izgleda jako dobro za nas”, izjavio je Presti.

Moramo stvari gledati pozitivno bez obzira kako ova situacija završi, nema razloga da to ne učinimo.”

Thunder je igrao veliko finale 2012. godine, a ove godine su bili blizu kada su branitelje naslova Golden State Warriorse doveli do sedme utakmice finala zapada, nakon što su propustili prednost od 3-1 u seriji.

Razgovor s Durantom biti će samo nastavak politike od zadnjih 8 ili 9 godina i prilika da nastavimo ovu vezu.”

Presti se nada da Durant neće odugovlačiti s odlukom kako bi se uprava Thundera mogla koncentrirati na jačanje rostera.

Vrlo je važno za njega da uzme vremena i dobro razmisli. Kevin je vrlo, vrlo inteligentna osoba. On je zreo. Racionalan je i napravit će sve da donese pravu odluku za sebe. Mi ćemo reagirati kada saznamo njegovu odluku i probat ćemo biti spremni na situaciju”, završio je Presti, koji će teško nadomjestiti Duranta u slučaju da se ovaj odluči na odlazak.

Na prvu, najbolja opcija za Duranta bila bi ostanak. Uz odličnog trenera Billyja Donovana i nekoliko pojačanja, Thunder nije daleko od trona. Odlazak u Miami ili Boston u ovom trenutku bio bi ipak korak nazad, jednostavno tajming nije pravi, dok o potpisu s Golden State Warriorsima ili San Antonio Spursima običan navijač ne treba ni razmišljati. Takav scenario bi ligu učinio prilično predvidljivom.

Latest Posts

NE PROPUSTITE