Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Šamanić osvanuo u petorci Spursa, skroman nastup Šarića

Na gostovanju San Antonio Spursa kod Oklahoma City Thundera mladi hrvatski košarkaš Luka Šamanić gurnut je u prvu petorku momčadi iz Teksasa, a razlog je izostanak nekoliko važnih igrača Spursa zbog COVID protokola, ali što je još i važnije odlični nastupi Šamanića u G ligi gdje je ove sezone na prosjeku od 21.8 poena i 11.3 skokova.

Sami dvoboj bio je dramatičan, a domaćini su slavili tricom u zadnjoj sekundi Luguentza Dorta, a ubačaj možete pogledati OVDJE. 21-godišnji Zagrepčanin na parketu je proveo 19 minuta u kojima je ubacio 4 poena uz 4 skoka (šut iz igre bio mu je 2/3). Gilgeous-Alexander bio je nezaustavljiv u pobjedničkim redovima, ukupno je brojao do 41 poena za što je uzeo 20 šuteva, od kojih je ubacio njih 13. Murray je za Spurse ubacio 27 uz 9 skokova i 6 asistencija.

Skroman nastup pružio je Dario Šarić u domaćem porazu Phoenix Sunsa protiv Charlotte Hornetsa rezultatom 121:124. Gosti su imali vrlo raspoloženu prvu petorku iz koje su svi igrači bili dvocifreni, a najbolji su bili Ball i Hayward s 20 poena. Kod Sunsa, odličan nastup Bookera (33 poena) nije bio dovoljan za slavlje.

Phoenix je sada na mjeru 20:11, a Charlotte ima 15 pobjeda i 16 poraza.

Latest Posts

NE PROPUSTITE