Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

San Antonio i dalje savršen kod kuæe

Košarkaši San Antonio Spursa ove sezone ne znaju za domaæi poraz. U devet utakmica u AT&T Centeru ostvarili su isto toliko pobjeda, a njihove posljednje žrtve bili su Phoenix Sunsi rezultatom 102-91.

  • Rekorderi dana

  • Koševi: Paul Millsap (26)
  • Asistencije: Steve Nash (10)
  • Skokovi: Marcin Gortat (15)
  • Ukradene lopte: Al Harrington (4)
  • Blokade: Ekpe Udoh (4)

Tim Duncan sa 24 koša i 11 skokova i Tony Parker sa 17 koševa i 9 asistencija bili su prve “violine” Spursa koji su ove sezone najbolje otvorili sezonu na domaæem parketu od 2007/08 kada su krenuli s èak 13 uzastopnih pobjeda. Trenutno su na omjeru 9-4, što znaèi da su izgubili sva èetiri dosadašnja gostujuæa susreta.

U redove Phoenixa vratili su se Steve Nash i Grant Hill nakon što su zbog ozljeda propustili posljednji susret protiv New Jerseyja. Nash je bio drugi najbolji igraè Sunsa na susretu s 20 koševa i 10 asistencija, dok je najistaknutiji pojedinac poražene momèadi bio Marcin Gortat s 24 koša i 15 skokova.

Utah Jazz slavio je na gostovanju kod Denver Nuggetsa 106-96 nošen na krilima Paula Millsapa (26 koševa i 12 skokova) i Ala Jeffersona (18 i 12 skokova). Za Utah je to bila sedma pobjeda u posljednjih osam susreta, dok je Denver doživio èetvrti poraz u zadnjih deset susreta.

U posljednjoj utakmici veèeri Golden State je došao do prve gostujuæe pobjede protiv Detroita rezultatom 99-91. Warriorsima je to tek druga pobjeda u Detroitu u zadnjih 17 utakmica, a do nje su došli zahvaljujuæi inspiriranim partijama Davida Leeja koji je ubacio 24 koša i Monte Ellisa koji je zabio 22, od èega 17 u drugom poluvremenu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE