Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

San Antonio: Na Zapadu ništa novo

San Antonio Spursi imaju èistu situaciju. Ono što im je trebalo odradili su u postsezoni i sada im ostaje pogledati neke dobre opcije za razmjenu ili poneki slobodan igraè, no njima realno ne treba ništa. Osim smanjenja ukupnog ugovora, no za to æe vjerojatno prièekati iduæu godinu.

Zaštiæeni:
/

Ni Spursi ove godine ne moraju brinuti za zaštiæene slobodne igraèe.

Nezaštiæeni:
Steve Novak, Chris Quin

Ovu dvojicu puštaju da odu iz ekipe, jednostavno nemaju ikakvog razloga da potpišu ijednog od njih.

Pod ugovorom:
Tim Duncan, Manu Ginobili, Tony Parker, Richard Jefferson, Antonio McDyess, Tiago Splitter, Matt Bonner, James Anderson, DeJuan Blair, Daniel Green, DaSean Butler, Gary Neal.

Sve što je igralo prošle godine, osim George Hilla još uvijek je tu. Tu æe još biti odlièan rookie Kawhi Leonard, a situaciju sa rezervnim razigravaèem æe vjerojatno pokušati riješiti nekom razmjenom.

Leonard je odlièno krilo i 15. pick, kojega æe sigurno potpisati, te koji bi ovisno o amnestiji Jeffersona mogao postati i starter. Cory Joseph je 29. izbor, koji bi, pokaže li se u kampu, mogao postati taj potrebni backup razigravaè.

Kandidat za otpis ugovora:
Richard Jefferson

Igraè koji ima 11 poena i niti 4 skoka u prosjeku ne vrijedi 9 milijuna ove i još 10, te 11 iduæe dvije sezone, te je gotovo sigurna njegova amnestija, no još se ne zna hoæe li to biti ove ili iduæe sezone. McDyess isto ima prevelikih 5,2 milijuna, no on je u zadnjoj godini.

Latest Posts

NE PROPUSTITE