Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sapunica oko Howarda se nastavlja

Dwight Howard je navodno rekao svojim suigraèima i suradnicima da æe iskoristiti svoju opciju u ugovoru koja mu omoguæuje da igra još jednu sezonu u Orlandu nakon isteka ugovora te æe tako sezonu 2012./13. odigrati u Orlandu.

Howard to još nije potvrdio pismeno, ali je ovu odluku rekao mnogim ljudima.

Prema pisanju Adriana Wojnarowskog, Dwight Howard je sazvao sve svoje suigraèe u San Antoniju i rekao im da æe ostati ove sezone u Orlandu. Oni su nakon toga izjavili kako Howard ima želju ostati i da æe potpisati ako ne bude mijenjan.

Nedugo nakon ovoga pojavila se prièa kako neki igraèi Orlanda nikada nisu sudjelovali niti èuli za taj sastanak, èime su nas podsjetili da u ovo vrijeme svaku napisanu rijeè moramo uzeti s dozom zadrške i prièekati dok sve ne bude službeno objavljeno.

Netsi u sluèaju ostanka Howarda u Orlandu i sljedeæe sezone ga više neæe pokušavati dovesti kako bi igrao s Williamsom, koji bi takoðer mogao postati slobodan igraè na ljeto.

Èelnici Orlanda æe pak lako razmijeniti Howarda za dobru ponudu, osim u sluèaju da Howard ne potpiše kako æe sigurno iskoristiti svoju opciju i ostati u Orlandu i sljedeæe sezone.

Jedno je sigurno, sapunica oko Howarda se  nastavlja i trajat æe do posljednjih trenutaka prije isteka roka za razmjenu igraèa, koji je na rasporedu sutra naveèer.

Latest Posts

NE PROPUSTITE