Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Šarić i Sixersi bolji od Bogdanovića i Pacersa, Žižić odlično iskoristio minutažu

Sinoć je igran “hrvatski derbi”, dvoboj Indiana Pacersa i Philadelphia 76ersa u kojem su se susreli najbolji hrvatski košarkaši Dario Šarić i Bojan Bogdanović.

Obojica su odigrala dobro, no slavili su 76ersi rezultatom 100:94. Predvodio ih je Joel Embiid s 20 poena. Ben Simmons je dodao 16 poena, 10 skokova i osam asistencija, a odličnu utakmicu je odigrao Šarić. U 35 minuta na parketu zabio je 18 poena uz sedam skokova i dvije asistencije,

Bogdanović je s druge strane odigrao minutu više te je postigao 13 poena. Victor Oladipo je zabio 36 poena uz sedam asistencija.

Ante Žižić je odigrao 16 minuta u porazu Clevelanda od Oklahome rezultatom 95:86. Sjajno je iskoristio minute na parketu i postigao deset poena uz devet skokova te tako ostao na korak do double-doublea. Pobjednike je predvodio njemački reprezentativac Dennis Schroder s 28 poena.

Mario Hezonja  je u pobjedi New Yorka protiv Atlante igrao tek 13 minuta, a zabio je samo jedan poen. Do pobjede ih je vodio Tim Hardaway s 34 poena, dok je kod Hawksa najbolji bio rookie Trae Young s 15 poena i osam asistencija.

Ivica Zubac nakon dolaska Tysona Chandlera očito nije u planovima trenera Waltona, budući da nije dobio ni minute u pobjedi Lakersa protiv Timberwolvesa rezultatom 114:110.

Latest Posts

NE PROPUSTITE