Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Šarić odigrao odličnu utakmicu protiv Wizardsa

U prvoj utakmici nastavka NBA sezone nakon prekida zbog koronavirusa, Phoenix Sunsi su svladali Washington Wizardse rezultatom 125:112. Hrvatski reprezentativac, Dario Šarić, prenio je i više nego dobru formu iz predsezonskih utakmica na dvoboj regularnog dvoboja NBA lige.

Šiši je na parketu proveo 27 minuta, a za to vrijeme je ubacio 16 poena uz šut iz igre 4/6 (dvica 2/3 i trica 2/3) te uhvatio 6 skokova. Iako je protiv Bostona prije pet dana napustio parket šepajući, ozljeda koju je dobio na tome susretu, očigledno je bila bezazlena.

Sunsi su bolje otvorili utakmicu i stvorili dvoznamenkastu prednost do kraja prvog poluvremena, da bi se u trećoj dionici susreta Wizardsi donekle rezultatski vratili u dvoboj, smanjivši zaostatak na jednoznamenkastu brojku. Ipak, na krilima Rubija, Aytona, Bookera i Šarića, Sunsi su u zadnjih 12 minuta ušli vrlo ozbiljno te upisali uvjerljivu pobjedu.

Najbolji igrač utakmice bio je Devin Booker s 27 poena, dok je Deandre Ayton dodao 24. Kod poražene momčadi, bolji od ostalih bio je Rui Hachimura s 21 poenom.

Momčad iz Arizone sada je na omjeru od 27 pobjeda i 39 poraza, a Wizardsi s druge strane imaju 24 pobjede uz 41 poraz.

Nov 10, 2019; Phoenix, AZ, USA; Phoenix Suns forward Dario Saric (20) handles the ball against Brooklyn Nets in the second half at Talking Stick Resort Arena. Mandatory Credit: Jennifer Stewart-USA TODAY Sports

Latest Posts

NE PROPUSTITE