Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Šarić ponovno van parketa: Ovaj put razlog nije ozljeda

Dario Šarić noćas je propustio dvoboj u kojem su njegovi Phoenix Sunsi izgubili u dvoboju protiv Memphis Grizzliesa rezultatom 108:104, a razlog je taj što je Šibenčanin zajedno s centrom ekipe iz Arizone Damianom Jonesom ušao u protokol NBA lige vezan uz zaštitu od koronavirusa.

Drugim riječima, NBA liga utvrđuje na koji način je hrvatski reprezentativac bio u kontaktu s osobom pozitivnom na COVID-19, a nakon što se to definira, bit će poznato koliko će još Dario morati biti izvan momčadi, odnosno parketa. 

Šiši je zbog problema s bedrom propustio uvodni dio lige te je nastupio na sedam utakmica Sunsa u novoj sezoni, od njihovih dvanaest odigranih (omjer 7:5). Šarić je u tim dvobojima prosječno igrao 19 minute, u kojima je prosječno ubacivao 10,6 poena uz 4,6 skokova, a šut iz igre mu je 44,8%.

CHICAGO, ILLINOIS – FEBRUARY 22: Dario Saric #20 of the Phoenix Suns tries to grab a loose ball in front of Adam Mokoka #20 of the Chicago Bulls at the United Center on February 22, 2020 in Chicago, Illinois. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. (Photo by Jonathan Daniel/Getty Images)

Latest Posts

NE PROPUSTITE