Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Šarić se priključuje Sixersima sljedeće sezone

Jedan od naših najvećih talenata, Dario Šarić, po svemu sudeći će sljedeće sezone obući dres Philadelphia 76-ersa. U intervjuu nakon utakmice protiv Olympiacosa, Šarić je dao i usmenu potvrdu oko prelaska u NBA, to jest Philadelphiju. Podsjećamo, Šarić je biran kao 12. pick 2014. godine od strane Orlando Magica, ali je te iste večeri zamijenjen u Philadelphiju.

“Cijelo vrijeme sam u kontaktu s ljudima iz Philadelphije. Razgovaram s trenerom Brettom Brownom i s GM-om Samom Hinkiejem. Pričamo o mnogim stvarima, ali uglavnom o meni i Sixersima. Prije nego što su me oni birali na draftu, obećao sam Efesu da ću igrati tu dvije godine, a i obećao sam i Sixersima da ću nakon toga doći kod njih. To je određen proces koji moram proći.” izjavio je Šarić.

Sixersi su još uvijek u fazi rebuildinga, te su s posljednjih nekoliko poteza najavili da bi tome mogao doći kraj, na veliku radost svojih navijača, ali i svih onih koji prate NBA. Dovođenjem Mikea D’Antonia i Jerryja Colangela pokazuju da su spremni završiti s takozvanim tankiranjem i ozbiljno početi sudjelovati u ligi.

Nadamo se da će s dolaskom Šarića i s još nekoliko pametnih poteza, Sixersi postati uskoro ekipa koju ćemo s velikim zadovoljstvom gledati.

Latest Posts

NE PROPUSTITE